Lediga jobb

 

Har du erfarenhet av projektledning mot El och Styrkonstruktion? Trivs du med att vara spindeln i nätet mellan kunder, underentreprenörer, projektgrupper och leverantörer samtidigt som du drivs av att utveckla innovativa lösningar? Då är det här en utmärkt möjlighet för dig!

Om LKN

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer när det gäller automatiserade produktionssystem och lösningar mot flera segment, bl.a. fordonsindustrin. Allt kring automatiserade tillverkningsprocesser. Kunderna förväntar sig, och får, skräddarsydda lösningar från oss. Vi är innovativa och arbetar med de nyaste teknikerna. För att förkorta utvecklingstider och säkra investeringar, simuleras allt virtuellt genom att skapa tredimensionella modeller av produkter och system i den digitala fabriken.

Nu behöver vi stärka upp vårat team med ytterligare medarbetare.

Dina Arbetsuppgifter

Som konstruktionsledare ansvarar du för el- och styrsystems utformning i kundprojekt, både gällande hård- och mjukvara. Det kan börja med att du är med i en offertstudie hos kund där ni i ert projektteam tar fram förslag på produktionslösning. Detta innefattar val av tekniska koncept, gränssnitt, drifter, material och komponenter för att på ett kostnadseffektivt sätt lösa kundens behov.

I vunna kundprojekt kommer du leda och vara kontaktperson mot interna projektteam, valda underleverantörer samt mot kund i EL & styrfrågor.

En viktig del av arbetet är att jobba mot deadlines, budgetar internt samt till en god projektekonomi genom att hitta rätt teknisk lösning för kunden gällande producerbarhet, tillverkningskostnad och kvalité.

Här får du vara med hela vägen, från förstudier till drifttagning. Projektens storlek varierar och då vissa kunder även har produktion utomlands kommer en del resor att förekomma.

Din Profil

Denna tjänst riktar sig till dig som har fler års erfarenhet inom tillverkningsindustrin och som har en förkärlek till att hitta tekniska lösningar för el och styrteknik.

Skallkrav:

- Erfarenhet av el- och styr-konstruktion

- Erfarenhet av projektledning inom el och styrteknik

- Erfarenhet av kalkylering

- Svenska och engelska i tal och skrift

- B-Körkort

Meriterande:

- Högskoleingenjör

- Erfarenhet av PLC programmering

Vi Erbjuder

Med passion för automation kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Då vi är en ganska liten organisation är beslutsvägarna korta och möjligheten att påverka stor samtidigt som det finns bra stabilitet med en stor ägare i ryggen. Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Göteborg

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

fredrik.boberg@lknindustri.se