Nyheter

Nu söker vi nya medarbetare för att förstärka vårt team.

 

Montageledare:

Vi söker dig som är en erfaren montageledare inom mekanik/robotautomation och vill bli en del av ett positivt och engagerat team hos en av Sveriges ledande leverantörer av automatiserade produktionssystem.
Som montageledare hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba i automationsprojekt inom industriell verksamhet, såsom robot-svetsliner, robotceller, monteringsutrustningar, etc.
Du utgår från våra lokaler i Askim/Göteborg men projekten finns både runt om i Sverige och utomlands så periodvis förekommer resor och övernattningar under längre tid när man ligger ute på montage.

Läs mer genom att klicka på länken nedan
PDF iconmontageledare-lkn.pdf

 

Projektledare:

Vi söker dig som är en erfaren projektledare, gärna inom Automation och/eller Automotiv.
Du kommer leda projekt av varierande storlek till olika typer av kunder, främst i projekt till automotivbranchen. 
Du blir en viktig kugge i organisationen med en "spindel i nätet"-funktion. Rollen ger dig ett helhetsansvar där du ansvarar från både början till slut i dina projekt med tät kund- och leverantörsrelation.
Du ansvarar för arbetet i det tekniska teamet med tekniska lösningar samt säkerställer leveranser, installation och driftsättning tillsammans med våra tekniker.

Läs mer genom att klicka på länken nedan
PDF icon projektledare-lkn.pdf

 


 

LKN Industri Automation AB stöder Panzisjukhuset i Bukavu

Panzisjukhuset i Bukavu, östra Kongo, med chefsläkare dr Denis Mukwege i ledningen, har blivit internationellt känt för sin vård av kvinnor som utsatts för brutala övergrepp i krigets spår. 

Under de senaste 15 åren har ca 40 000 underlivsoperationer genomförts av sjukhusets 30-tal läkare. Denna särskilda kvinnosjukvård upptar 250 av sjukhusets 450 vårdplatser. Utöver läkarna bärs vården i hög grad upp av sjukhusets sjuksköterskor.

Sedan 15 år tillbaka genomförs här utbildning av sjuksköterskor och laboratorieassistenter. Av de 120 studenterna är 80 % kvinnor. Det är en kvalificerad utbildning med gott anseende som blivit normgivande för hela landet.

2008 invigdes en ny skolbyggnad med moderna lokaler, bibliotek, laboratorium, datasal, expeditioner och studierum. Nu efter 8 år är det dags för en förstärkning av de pedagogiska resurserna med anpassning till dagens teknik. Bland annat behöver klassrummen förses med TV-skärmar för att möjliggöra en effektiv användning av internet.  Bibliotek och laboratorium behöver byggas ut och förses med kostsam utrustning som är nödvändig för medicinsk utbildning. 

De nu aktuella insatserna möjliggörs genom stöd från LKN Industri Automation AB som svarar för dessa kostnader